Pages

9/7/14

Musim kawin


Hawane adhem ayem,
sikil sampek rambut kroso marem,
ati deg-deg plas mbek m0to melek merem,
disawang trus mesam-mesem,
mbuh piye kok rasane kecut-kecut asem,
yen diroso yo koyo w0ng mendem,
ning sayange kok panas koyo parem,
aku lungguh tapi ora sungkem,
madhep mantep ngeracik yo mbacem,
ealah ... Ati iki kok kesengsem,
lambe iki wes mingkem,
nyawang raimu aku pengen "mbandhem".

#ngeriwik

30 september 2011

No comments:

Post a Comment

 

Blogger news

Blogroll

About